HAJRAA Buitentoernooi in juni

Zijn jullie heel toevallig nog op zoek naar een superleuke afsluiter van het seizoen? Of misschien gewoon een heel leuk toernooi om te spelen in de zomer? Wellicht is het Hajraa Buitentoernooi wel iets voor jullie! Het toernooi is al jaren het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa en zal plaatsvinden op 10, 11 en 12 juni 2016. Dit jaar ligt voor de 38ste keer de organisatie bij negen gezellige leden van de Eindhovense Studenten Volleybalvereniging Hajraa. Wij nodigen jullie vereniging door middel van deze mail graag uit om dit jaar deel te nemen aan dit gigantische evenement. Hieronder volgt nog wat meer informatie over dit toernooi.

Mocht het zo zijn dat jullie al zijn ingeschreven? Voel je vooral extra welkom door deze extra uitnodiging. Bekijk voor een goed beeld van het toernooi ook eens de aftermovie van 2015.

hajraa header

Wedstrijddagen
Om op zaterdag en zondag mee te kunnen volleyballen heb je weer een team van zes personen nodig, echter hoeven zij niet perse volleybal ervaring te hebben! Je kan je namelijk inschrijven op verschillende niveaus, zodat het voor iedereen leuk blijft. Buiten deze wedstrijden zullen er ook allerlei activiteiten zijn waar je aan kan deelnemen, ook is er genoeg ruimte om uit te rusten en bij te komen (bij de bar bijvoorbeeld).

Feesten
Op vrijdagavond 10 juni barst het openingsfeest los in het Metaforum gebouw van de TU/e. Na een dag volleyballen is daar zaterdagavond 11 juni is het tweede knallende feest. Elk jaar worden deze feesten door duizenden mensen bezocht. Gezelligheid, goede muziek en goedkoop bier: daar draait het om!

hajraa foto

Camping
Elk jaar wordt er ook de mogelijkheid geboden om te slapen op de toernooicamping, die zich ook op het terrein van de TU/e bevind. Uiteraard is er de mogelijkheid weer om vrijdagochtend 10 juni je tentje al op te komen zetten zodat je ruim op tijd klaar bent voor het feest ’s avonds. Inschrijven Voor dit superleuke toernooi vragen wij een kleine bijdrage van €80 per team. Voor dit bedrag kan je met je team twee volle dagen volleybalwedstrijden spelen, twee avonden helemaal los gaan op de feesten én twee nachten slapen op onze gezellig camping.

De inschrijvingen zijn al geopend, je kan jezelf dus al gaan verzekeren van deelname! Schrijf je hier in voor het Hajraa Buitentoernooi Vragen? Als je nog vragen hebt kun je deze altijd stellen door een mail te sturen naar buitentoernooi@hajraa.nl. Wil je op de hoogte gehouden worden over het toernooi, prijsvragen en verschillende acties? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter en/of houd onze site in de gaten: www.hajraabuitentoernooi.nl

Wij hopen van harte dat jullie vereniging dit jaar deelneemt aan ons toernooi, zodat we samen kunnen gaan genieten!

Met vriendelijke groet namens de organisatie,

Vivian Welten
PR-commissaris